Referenties

Olga –  ”Dames dansgroep maandagavond”

Inmiddels al weer 19 jaar dans ik met veel plezier bij de damesgroep. In de anderhalf uur lestijd beginnen we met een uitgebreide warming-up. Daarna wordt een dans ingestudeerd. Dit kan streetdance, hiphop, salsa of iets anders zijn. Om ook anderen te laten zien wat we kunnen, streven we er naar om twee keer per jaar op te treden in “De Brug”. Al die jaren is Adelina degene die ons met veel enthousiasme stimuleert om steeds weer een nieuwe dans te leren.

 

Joaquim – ”Breakdance”

Ik ben begonnen bij Adelina toen ik 5 jaar was. Ik ben begonnen met street dance en hip hop kids. Daarna ben ik in een selectiegroep gaan dansen en op dit moment doe ik aan breakdance. Ik vind de verschillende dansstijlen leuk omdat  je overal wat nieuws leert.
Ik vind het leuk om tijdens de breakdanceles trampoline te springen, want ik kan nu daardoor de salto. Ook vind ik het leuk om de battle cirkel te doen want je mag dan allemaal gekke tricks laten zien. Ik vind het ook heel leuk om de handstand te leren want daardoor kan ik nu de hollowback en  een onehand doen.

 

Eliane, Camilla en Daniel – ”Groep Kiddie kids”

Wij zijn Eliane, Camilla en Daniel. Wij zijn 6, 4 en 8 jaar oud en wij zitten in de jongste groep dansers van Adelina’s Dancing Colours.Wij vinden het erg gezellig en leuk in de les en vinden de stopdans en treindans erg leuk! Mamma vindt het optreden super!

 

Nina en Lois – ”Recreatiegroep woensdagmiddag 11 jaar”

Wij  zijn Nina en Lois we vinden het dansen bij Adelina erg leuk doordat het zusje van Lois al eerder lid was en zij heeft ons enthousiast gemaakt. Wij dachten dat is ook iets voor ons! We vinden het er erg gezellig en we hebben veel lol met elkaar.Adelina is een leuke en lieve dansdocent die echt leuke choreografieën bedenkt. De ene keer doen we aan hiphop en de andere keer hebben we een dans van de musical Sisteract. Daarnaast is ze ook een geduldige dansdocent die goed uitlegt hoe de pasjes zijn. Wij gaan hier voorlopig niet weg !!

Melanie – ”Recreatiegroep dinsdagavond”

Als jong meisje van 5 jaar ben ik begonnen bij Adelina met dansen. Door de jaren heen heb ik haar zien groeien en ik heb tevens het ontstaan van Adelina’s Dancing Colours meegemaakt. Vele mooie optredens op diverse locaties in het land en altijd gezelligheid en professionaliteit in de les. Vanwege mijn studie ben ik op mijn 15e gestopt met dansen. Op mijn 24e zijn de danskriebels toch weer een beetje teruggekomen. Na een aantal proeflessen gedraaid te hebben heeft Adelina mij en nog een aantal ‘oude bekenden’ weten over te halen met haar aanstekelijke enthousiasme. Sinds maart zijn wij weer terug bij Adelina’s Dancing Colours, en ik kan je zeggen het voelt weer als thuiskomen! Wij vormen een nieuwe groep binnen de dansschool en bestaan uit een mix van meiden die reeds bij Adelina dansen en meiden die in hun jongere jaren ook bij Adelina gedanst hebben. Leuke combigroep waarin hard getraind wordt maar waar tevens veel gelachen wordt. Voor mij een heerlijke ”ouderwetse ontspannend sportuurtje” op de dinsdagavond.

 

Lotte van Dam – ”selectiegroepen Insanity en Exeption”

Mijn naam is Lotte van Dam. Ik begon op mijn 3e al met dansen en doe het nog steeds met veel plezier! Toen ik 6 jaar was ben ik naar Adelina’s Dancing Colours gegaan en dans daar nog steeds! Ik begon met streetdance, daarna ben ik naar de musicalgroep gegaan waar ik heb leren zingen en dansen. Inmiddels zit ik in 2 selectie groepen van de stijl hiphop, Insanity en exception, waar we ook mee naar het NK mogen!! De reden dat ik nog steeds geniet van het dansen is omdat ik me thuis voel bij Adelina! De dansers kunnen het allemaal leuk met elkaar vinden en daarom heeft het dan ook altijd een leuke sfeer! Adelina is een hele fijne dansdocent  die ons altijd nieuwe dingen wil leren en daardoor ook zorgt dat we steeds beter worden. Ze  is ook een lerares waar je het heel fijn mee hebt,  waar je alles aan kan vertellen, die altijd voor je klaar zal staan en waar je mee kan lachen! Het voelt als mijn  tweede thuis!